Bugun...


Esenler Çorumlular Derneği Başkanı Kemal Alkan ile Röpörtaj
Tarih: 05-01-2024 14:53:25 Güncelleme: 05-01-2024 14:55:06


facebook-paylas

Üyelerine ve yaşadıkları çevreye duyarlı sosyal projeleri ile tanınan Esenler Çorumlular Derneğinin kadın kolları girişimci kadınları desteklemek üzere hazırladıkları “Girişimci Kadınlar Projesi’ni” değerlendirmek üzere dernek merkezinde bir araya geldiler. Programda konuşan Kadın Kolları Başkanı İnci Köksal Esenlerde yaşayan Çorumlular adına birlik ve beraberlik mesajının ardından “kadın kolları olarak üyelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtirken girişimci kadınlar projesi ile dernek üyesi olan hanımların ilgi duydukları alanlarla ilgili yapacakları çalışmalara her zaman destek olacaklarını” söyledi. Programa katılan Ak Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Aylin Alveren Özen’de Esenler Çorumlular Derneğinin yaptığı çalışmaları takdir ederek özellikle kadınların böyle güçlü bir birlik beraberlik mesajı vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman destekçileri olduğunu söyledi. Programın ardından Esenler Çorumlular Dernek Başkanı Kemal Alkan ‘da dernek çalışmaları ile ilgili Esenler Vizyon Haber’e açıklamalarda bulundu. Esenler Çorumlular Derneği Dernek Başkanı Kemal Alkan’ın açıklaması:

Esenler Çorumlular Derneği Başkanı Kemal Alkan Esenler Çorumlular Derneği'nin çalışmalarını Esenler Vizyon Haber'e anlattı.

Bu video 230 defa izlenmiştir.

Mike Wood / 18-03-2024 15:48

Howdy This is Mike Wood Let me show you our latest research results from our constant SEO feedbacks that we have from our plans: https://www.strictlydigital.net/product/semrush-backlinks/ The new Semrush Backlinks, which will make your esenlervizyonhaber.com SEO trend have an immediate push. The method is actually very simple, we are building links from domains that have a high number of keywords ranking for them.  Forget about the SEO metrics or any other factors that so many tools try to teach you that is good. The most valuable link is the one that comes from a website that has a healthy trend and lots of ranking keywords. We thought about that, so we have built this plan for you Check in detail here: https://www.strictlydigital.net/product/semrush-backlinks/ Cheap and effective Try it anytime soon Regards Mike Wood mike@strictlydigital.net


FACEBOOK YORUM
Yorum

VİDEO KATEGORİLERİ
VİDEOLAR
  • ÇOK İZLENENLER
  • YORUMLANANLAR
Esenler Çorumlular Derneği Başkanı Kemal Alkan ile RöpörtajEsenler Çorumlular Derneği Başkanı Kemal Alkan Esenler Çorumlular Derneği'nin ça..
231 İzlenme
Esenler Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Sümeyye Kaya İle RöpörtajEsenlerin aktif STK’larından olan ve her geçen gün engeli bireylere destek olmak..
96 İzlenme
M. TEVFİK GÖKSU: GAZZE DİRENİŞİNİN FİLMİ ÇEKİLMELİ Esenler Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Esenler Film Festivali ..
84 İzlenme
Esenler Çorumlular Derneği Başkanı Kemal Alkan Esenler Çorumlular Derneği'nin ça..
YUKARI